Студія дитячого розвитку та англійської мови РозУмка в партнерстві з «Альфа-Банком», компанією «Віват канцелярія», еспресо-баром «Чашка», кінотеатром MULTIPLEX, компанією Brain, мережеєю фітнес-клубів X-Line, медіа-партнер - Чернігівська медіа група, за підтримки Ліги ділових та професійних жінок України та Управління Освіти Чернігівської міської ради запрошують учнів 6 класів взяти участь в Олімпіаді з англійської мови Well done!

     Олімпіада відбудеться 16 березня 2018 р. в загальноосвітній школі №3. Початок о 15:30.

     Участь в Олімпіаді безкоштовна. Захід не має комерційної спрямованості

     Мета заходу – привернення уваги учнів 6 класів середніх шкіл м. Чернігова до вивчення іноземних мов, заохочення та підтримка учнів у виконанні тестів, наближених до міжнародних тестів таких як KET (Key English Test), сприяння розвитку творчої ініціативи учнів.

     Контролюватимуть і розподілятимуть місця поважне жюрі, до складу якого увійдуть: методист від управління освіти, вчитель-методист однієї з шкіл міста, керівник Студії РозУмка (педагог-філолог) та інші.

     Олімпіада буде проводитись в 2 етапи. В фінал пройдуть найкращі 12 учнів з 80. 
     Для всіх учасників буде влаштовано каву/чай-брейк, проводитимуться ігротеки (щоб очікування висновків було продуктивним і веселим). 
     Нагородження переможців та учасників відбудеться в день проведення олімпіади, 16 березня 2017 року.

     Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та цінними призами: 
- принтер від «Альфа-Банку», 
- сертифікати від еспресо-бару «Чашка» 
- сертифікати від компанії «Віват канцелярія» 
- сертифікати від компанії Brain
- квитки від кінотеатру MULTIPLEX
- абонементи від мережи фітнес-клубів X-Line.

     Всі учасники будуть нагороджені грамотами. 
     Крім оголошених нагород на учасників також чекають сюрпризи від організаторів!

     Дані про перемогу будуть надіслані до шкіл, де навчаються переможці. Дипломи будуть видані не тільки учням, але і школам. Зробіть свою школу переможцем! 
     Кількість учасників обмежена, запис вже розпочато.

     Подання заявок здійснюється за телефонами: 936841, 0504653815, 0637711182 або через соцмережу ФБ в групі „РозУмка”, через сайтwww.rozumka.ua, по е-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .