Студія дитячого розвитку та англійської мови РозУмка в партнерстві з банком «Альфа», магазином «Віват канцелярія», еспресо-баром «Чашка» та розважальним комплексом «Базис», медіа-партнер - Чернігівська медіа група, за підтримки Чернігівської міської Ліги ділових і професійних жінок та Управління Освіти Чернігівської міської ради запрошують учнів 6 класів взяти участь в Олімпіаді з англійської мови Well done! Олімпіада відбудеться 27 лютого 2015 р. в загальноосвітній школі №3. Початок о 15-00.Участь в Олімпіаді безкоштовна. Захід не має комерційної спрямованостіМета заходу – привернення уваги учнів 6 класів середніх шкіл м. Чернігова до вивчення іноземних мов, заохочення та підтримка учнів у виконанні тестів, наближених до міжнародних тестів таких як KET (Key English Test), сприяння розвитку творчої ініціативи учнів.Контролюватимуть і розподілятимуть місця поважне жюрі, до складу якого увійдуть: методист від управління освіти, вчитель-методист однієї з шкіл міста, керівник Студії РозУмка (педагог-філолог), громадянин іншої країни – носій мови, тощо…Олімпіада буде проводитись в 2 етапи. В фінал пройдуть найкращі 12 учнів з 70. 
Для всіх учасників буде влаштовано каву/чай-брейк, проводитимуться ігротеки (щоб очікування висновків було продуктивним і веселим).
Нагородження переможців та учасників відбудеться в день проведення олімпіади, 27 лютого 2015 року.Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та цінними призами:
- принтер Samsung SL-M2020
- сертифікати від еспресо-бару «Чашка»
- подарунки від магазину «Віват канцелярія»
- сертифікати на гру в боулінг від розважального комплексу «Базис»
- сувеніри від студії РозУмка.
Всі учасники будуть нагороджені грамотами і сувенірами.
Крім оголошених нагород на учасників також чекають сюрпризи від організаторів!Переможці отримають свою «хвилину слави» в чернігівських масс-медіа (газети, ТВ, інтернет-групи тощо). Дані про перемогу будуть надіслані до шкіл, де навчаються переможці. Дипломи будуть видані не тільки учням, але і школам. Зробіть свою школу переможцем! 
Кількість учасників обмежена, запис вже розпочато. Поспішіть!Подання заявок здійснюється за телефонами: 0504653815, 0637711182, 936848 або через соцмережі ВК, ФС, ОК в групі „РозУмка”, через сайт www.rozumka. ua .